Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

KRAV MAGA Regio GENT

Krav Maga in Evergem, Gent en Merelbeke

JA, IK WIL GRAAG 3 GRATIS PROEFLESSEN VOLGEN

Het is mogelijk deel te nemen aan 3 gratis kennismakingslessen. U bent tijdens die trainingen eveneens verzekerd. Gelieve een mail te sturen om u aan te melden voor een kennismakingsles. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar (vanaf 16 jaar mits toestemming ouders of voogd), en indien u in het bezit bent van een bewijs van goed gedrag.

De training verloopt achter gesloten deuren en er is geen publiek toegelaten. Dit is zo om de training ongestoord te kunnen laten verlopen, en om de privacy van de leden te waarborgen. Omwille van die reden kan deelname aan een proefles (of het meevolgen van een training) enkel na aanmelding en bevestiging via mail. Gelieve u in de mail kort voor te stellen, en uw motivering te vermelden waarom u de Krav Maga-lessen wilt volgen. Neem ook even de checklist door hieronder.


Geen proefles indien u voor de les geen BLANCO getuigschrift van goed gedrag en zeden of een politiedienstkaart kan voorleggen.